Fox Racing Defend LS Trøje Limited Edition Super Trick

Super limited Edition trøje fra Fox Racing i deres Super Trick kollektion. Tøjet kommer i meget få antal og kun denne ene gang!

Fox Super Trick Sh*t limited edition er lavet som hyldest til moto legenden Brad ” Bad Brad” Lackeys klassiske kit tilbage i 80’erne – samt Geoff Fox som startede Fox Racing tilbage i 70’erne.

499,95 DKK inkl. moms

Ryd

Beskrivelse

Fox Super Trick Limited Edition Defend Trøje

Hvis du er den slags rytter, som har stor fart på omkring hjørnerne – fordi du ved, at du kan klare mosten – så passer vores nye Supr Trik Limited Edition-kollektion perfekt til dig.

Defend Supr Trik trøje med lange ærmer er bygget til at suse ned ad trailen, og den leverer podiumbevist præstation med stil. Denne trøje har TruDri® stof til at transportere sveden væk og holde dig kølig og tør, den er lavet af genbrugsstoffer, har et trail-specifikt snit og fås med en længere ryg til dækning på farten.

Super Trik Limited Edition-kollektionen tilfører ikke blot et moderne tvist til Fox grafikkens vintagestil fra forgangne år, den viderebringer også den Super Trick-etos, som følger med.

  • TruDri® stoffet fjerner sveden fra kroppen og holder dig tør og behageligt tilpas
  • Hele beklædningselementet bruger genanvendte stoffer
  • Skræddersyet med cykelspecifikt snit med længere ryg samt ærmer bygget med plads til beskyttelse

28866-471

Yderligere information

Farve

Gul

Mærke

Størrelse

L, M, S, XL, XXL