Purepower Protein Chips

Skabt til dig, der træner seriøst

15,95 kr. inkl. moms

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5701477934083 Kategorier: , , Tags: , , , , , , , , , Brand:

Beskrivelse

Er du vegetar? Og vil du gerne have lidt ekstra vegetarisk protein til musklerne på en sjov måde? Eller et vegetarisk alternativ til almindelige chips, når familien hygger? Så er vores vegetariske protein chips med ærteprotein løsningen!

  • Nem at åbne
  • Nem at have med
  • God plads til ekstra dip!

Som vegetar er det svært at få proteiner på anden måde end som proteinpulver.

Men det er slut nu!

Med de sprøde, ekstra store vegetariske protein chip fra PurePower, kan du få masser af ekstra proteiner på en sjov og hyggelig måde. De store chips er beriget med ærteprotein. Ærter er en af de bedste måder at få ekstra proteiner på som vegetar.

Til hygge eller som snack

De proteinrige chips kommer i en nem og praktisk pakke, der er lige til at have med i tasken til træning. Så har du altid et hurtigt og nemt proteintilskud liggende klar, som du kan tage under træningen.

De sprøde chips med ærteprotein har det helt rigtig ”knæk” og den rigtige smag. Så regn roligt med, at de andre vil kigge misundeligt efter dig, når du går og hyggespiser under din træning.

De vegetariske proteinchips er også geniale til en hyggestund i familien. Her er chipsene din sikkerhed for, at du udelukkende får spist et helt igennem vegetarisk produkt, og samtidig kan få lidt ekstra proteiner til din restitution efter træningen. Endda på en hyggelig og afslappende måde, uden at du behøver at forlade familien, fordi du skal ud og ryste en shake.

Chipsenes store størrelse giver dig samtidig den fordel, at der er god plads til masser af ekstra dip! Så pas på nysgerrige pilfingre, der lige vil snuppe en smagsprøve. De lækre ærteproteinberigende chips bliver nemlig hurtigt vanedannende.