MTB kursus

Hvem er Thy MTB Teknik?

Ejer af Thy MTB Teknik – Jeg hedder Mikkel Konge og kommer fra Hurup Thy. Jeg er 32 år gammel og jeg har dyrket Mtb i mere end 12 år – både xc på licens plan og i dag den Danske Trail Cup, så jeg er bidt af en gal Mtb.
Til daglig arbejder jeg som pædagomedhjælper i en specialafdeling på en skole i Thy. Derudover arbejder jeg på et botilbud for misbrugere, og ikke mindst som træner i den lokale BMX klub.

Jeg startede Thy MTB Teknik tilbage i vinteren 2019. Hele min ambition med Thy MTB Teknik er, at jeg gerne vil hjælpe folk med at blive klædt bedre på til at køre Mtb og derigennem opnå en større sikkerhed på sporene, så vi ikke har for mange ulykker.

-"jeg behøver ikke træning"

Hvorfor skal man tage et teknik kursus? Det skal man, fordi man bliver meget bedre klædt på til at færdes rundt på de danske spor, som i den grad stiller større og større krav til os, da de danske sporbyggere bliver bedre til at udfordre os. Det er lige meget om man er nybegynder eller om man er øvet, der altid noget man kan lære, som man ikke altid bare lærer af sig selv.

Hos Thy MTB Teknik har vi altid sikkerhed i højsædet, når vi snakker og øver de forskellige teknikker, og på den måde opbygger vi selvtilliden på sporet, så grænserne kan flyttes på en tryg og behagelig måde.

 

Kurser til hvert et behov

Hos Thy MTB Teknik tilbyder vi mange forskellige kurser inden for Mtb. Eksempelvis:
– Nye i sporten.
– Kvindehold.
– E-bike.
– Trailcup specifikt.
– Røde og sorte nedkørsler.
Når kurserne bliver slået op er hver enkelt kursus tilrettelagt af mig, og man kan så bare booke sig på et hold. Der vil altid max være 10 pladser på et kursus, så der tid til at alle får det bedste ud af dagen og et kursus vil som regel vare i ca. 3 timer.

Står man som klub, eller gruppe, som gerne vil have et lukket kursus, så tilbydes dette også. Selve dette kursus vil blive skræddersyet lige efter jeres ønsker og behov! Så har man nu et lokalt spor man gerne vil have mere styr på, så det bare og give mit et kald, så får vi sammen lavet en plan for dette.

Hos Thy MTB teknik kan man også få lavet et enkelmandsforløb, hvis man ikke ønsker et større hold, så er det også muligt at booke et personligt kursus eller kursusforløb – igen, kontakt mig for et godt tilbud på dette

 

Priser & Kontakt

Prisen på kurser hos Thy MTB teknik afhænger af, kursusønsker og lokation. Som udgangspunkt vil de kurser jeg lægger op på begivenheder altid koste 450 kr. pr. person og have en varighed på ca. 3 timer.

Hvis man ønsker et lukket kursus for en gruppe, eller som Klub, vil vi altid aftale pris på forhånd gennem et tilbud. Dette kan nemlig variere alt efter, hvad ønsket og behovet er – fx. antal deltagere, varighed, lokation, men en ca. startpris vil ligge på 450 kr. pr. deltager.

Er det et individuelt kursus man ønsker sig, kan prisen igen varierer alt efter ønsker og behov – det kan både være et endagskursus, og det kan også være et længere kursusforløb. Prisen vil ca. være   1200 kr. som startpris.

Kontakt
Thy MTB Teknik – Mikkel Jepsen 
Telefon: 28940242
Mail: 18mikkel@gmail.com
Følg Thy MTB Teknik på facebook

Kurser

Der er ikke flere kurser for i år. Der vil komme nye kurser i starten af 2023. Hold øje på facebook og her på siden.

Vi ses på sporet

Vi er Danmarks førende indenfor

Kontakt