logo

Mons Royale

Mons Royale er et New Zealandsk mærke, der har specialiseret sig i performance beklædning, produceret i merinould. Tøjet er designet til at kombinere action sport og outdoor beklædning, til det barske og omskiftelige vejr. Hele brandets historie, startede med den professionelle skiløber, Hamish Acland. Det er nemlig Hamish’ tankegang, der skabte grundlaget for Mons Royale. Han undrede sig over, hvordan man kunne maksimere sine eventyr og ekstremsport, ved at have beklædning der både var behageligt, men også kunne pakkes ned med begrænset plads. Find et stort udvalg af performance tøj i merino uld her hos Cyclesport Silkeborg.

MOns Royale - cykeltøj i behageligt merinould

Mons Royale har siden 2009, designet kvalitets skiundertøj. De har nytænkt måden at forbedre skiundertøj – ideen var at optimere det inderste lag, ens såkaldte ‘base layer’ for at opnå mere komfort og åndbarhed. Siden 2009, har Mons udviklet mere en blot skiundertøj – de producerer til multisport og vintersport, herunder også til cykling.


Mons Royale har i dag stadig hovedkvarter i det New Zealandske skiområde Wanaka. De har opnået en global fanbase, der tæller nogle af verdens bedste atleter inden for action sport. Mons Royale findes i over 600 detailbutikker på globalt plan. I vores sortiment fra Mons Royale finder du bl.a. cykelundertøj til både mænd og kvinder.

Mons Royale cykeltøj til alt slags vejr

Materialet merinould, kommer fra New Zealandske merino får. Merino fårene begik sig i de alpine områder, hvor vejret er meget barskt. Vejret er dog også kendetegnet ved at være meget omskifteligt – om sommeren når området meget høje temperaturer, og om vinteren er der ofte kraftigt og koldt stormvejr. Merino fårenes uld har en meget tæt struktur, der er udviklet til at tilpasse sig ekstremerne, men samtidig ånde, når temperaturerne stiger.


Ulden fra merino fårene er derfor perfekt til at være aktiv i – det er nærmest umuligt at producere syntetisk stof, med de samme evner og kvaliteter som merino uld. Der findes nærmest ikke andet materiale, der er i stand til at transportere sveden væk fra huden og samtidig være isolerende, på samme måde som ulden. Man oplever tit som sportsudøver, at bomuld eller nylon hurtigt bliver vådt, når man sveder – derfra har man udfordringer med at komme af med fugten igen. Hvis man stopper sin aktivitet, vil man derfor hurtigt fryse igen, fordi man er våd. Dette sker i meget lavere grad, ved at benytte uld i sit sportstøj.

Mons royals sortiment

Milner_END021_MTB_198

Look Pedal med easy click funktion

Sadel med dropper post

Dæk med super greb fra Schwalbe

Klik på de hvide ikoner for at se alle features

Udvalgte produkter af Cycle Sport Silkeborg

Mons Royale - Made By Mountains

Born from the mountains of New Zealand

Perfekt til outdoor aktiviteter

Med Mons Royales kollektioner i merino uld, er man klar til at hoppe fra den ene aktivitet til den anden, uden at tænke på at skifte sit inderste lag tøj. Dette er perfekt til lange cykelture i det danske landskab, hvor man kan blive udsat for lidt af hvert. Uld fra merino får er varmt, blødt og temperatur regulerende. Det er desuden et naturmateriale, der ikke kommer til at lugte efter en lang dag med aktiviteter. Hvis man er på udkig efter et performance ‘base layer’ i høj kvalitet, at have på under sin cykeljakke og bukser, kan vi varmt anbefale et sæt fra Mons Royale.

Blogindlæg om Mons Royale

KONTAKT OS