Velkommen til Cyclesport Silkeborg

Ring til os: 64 63 21 60

Handelsbetingelser

Bestilling: 

Efter du har afgivet en ordre og udført betaling vil du modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail. Se dette grundigt igennem for fejl og oplys os straks herom via email info@cyclesportsilkeborg.dk
Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte webshoppen eller at henvende dig til en af vores butikker.

Betaling:

Betaling på creditcards vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Cyclesportsilkeborg.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Returnere varen pr. post/GLS:

Du kan også udnytte din fortrydelsesret ved at sende varen retur. Send os en email med dit navn, adresse, telefonnummer, ordrenummer (eller faktura nr) og oplys os om at du sender varen retur og hvorfor. Skriv om du ønsker pengene retur eller om du ønsker at ombytte varen. Inkluder venligst denne besked i forsendelsen.

Cycle Sport Silkeborg
Håndværkervej 8b
8600 Silkeborg
Att. Webshoppen

Du skal selv betale portoen for at sende varen retur. Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen. Dette gøres ved, at tilbageføre betalingen til det kreditkort som du har benyttet.

Ønsker du, at få en anden vare tilsendt så betaler vi portoen for dette.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse eller kopi af faktura og evt. forudgående korrespondance mv.

Henvendelse vedrørende webordrer:
E-mail: info@cyclesportsilkeborg.dk
Telefon: 64 63 21 60

Du har ansvaret for forsendelsen til den ankommer hos os.

Fortrydelsesret:

Vores bytteservice: I 14 dage fra den dag du har modtaget varen, kan du bytte en vare der er i samme stand og mængde. Du kan bytte til en anden vare eller få pengene retur.

Varen skal være i samme stand og mængde og original emballage. Du skal medbringe bon eller faktura for købet. Vi tager ikke en brugt varer retur, så er der bevis på varen er brugt, så bytter vi ikke eller giver pengene retur.

Ved returnering af varer, hvor der er brugt et kreditkort som betalingsmiddel, tilbageføres beløbet på kreditkortet og udbetales dermed ikke kontant.

Varen skal være som ny når vi modtager den. Du må gerne tage den ud af pakken og se på den, men ikke tage den i brug. Hvis varen ikke er som ny, vurdere vi hvor meget den er værd og der gives ikke pengene retur.

Vi yder ikke returret på bestillingsvarer og andre specielt hjemtaget varer.

Reklamationsret:

I henhold til købeloven har man 2 års reklamationsret så længe at skaden på produktet ikke skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, da de ikke dækket af reklamationsretten.
Da vi er en danskejet butik som ligger i Danmark, følger vi naturligvis den danske lovgivning med garanti.

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Cycle Sport Silkeborg inden 14 dage efter varens modtagelse på info@cyclesportsilkeborg.dk

Levering/Forsendelse:

Vi gør alt hvad vi kan for at få din ordre afsted så hurtigt som muligt. Der vil kun blive sendt pakker mandag til fredag.
Cycle Sport Silkeborg kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS og forhold der er udenfor vores rækkevidde, herunder vejrforhold, mangelfuld levering fra 3. mand mm.
Der er fri fragt ved køb for over 400,- på vores webshop.

Copyright Cyclesport Silkeborg

Kreditkort Kreditkort Kreditkort Kreditkort Kreditkort Kreditkort