Velkommen til Cyclesport Silkeborg

Ring til os: 64 63 21 60

Handelsbetingelser

 

Hjemmesiden og webshoppen www.cyclesportsilkeborg.dk drives af firmaet:

Cycle Sport Silkeborg
Håndværkervej 8B, 8600 Silkeborg, DK

CVR nr: 36426527

Tlf: 64 63 21 60

Produktinformation:
På www.cyclesportsilkeborg.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål kan der sendes en mail til os på info@cyclesportsilkeborg.dk

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt cyclesportsilkeborg.dk accepterer ordren. Alle priser er i danske kroner og er vist inkl. 25% moms.


De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Innoliving.dk.

Vi anvender følgende betalingsmuligheder med kort DanKort /ViSA/ViSA Dk/Elektron /MasterCard/Debit / Maestro og MobilePay. 

Betaling på kreditkort vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Cyclesportsilkeborg.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Info vedr. køb på hjemmesiden

Risiko vedr. lagerstatus på varerne.

Grundet vi er en fysisk butik og en webshop, med fælles lager, kan der ske hæderlige uheld, når en vare bestilles på hjemmesiden med status værende “på lager”. Dette skyldes at varen kan være solgt, fysisk i butikken, i den mellemliggende tid fra en ordre modtages, til at vi behandler ordren. Hvis dette sker, vil du hurtigst muligt blive kontaktet via telefon eller mail. Vi sender de resterende varer i ordren som normalt, hvis andet ikke er aftalt.

Bestilling:

Efter du har afgivet en ordre og udført betaling vil du modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail. Se dette grundigt igennem for fejl og oplys os straks herom via email info@cyclesportsilkeborg.dk
Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte webshoppen eller at henvende dig til vores fysiske butik i Silkeborg.

Levering:

Når du handler hos CycleSportSilkeborg.dk kræves 59,- kr. i fragt, på ordre under 400,- kr. Vi benytter os af GLS og kan levere i hele Danmark. Vi kan derudover efter aftale levere til andre lande i EU efter en forudgående aftale omkring leveringsomkostninger, som kunden selv skal betale. Hvis du som kunde afgiver en ordre inden kl 12.00, mandag til fredag, vil vi sende din pakke samme dag, og du vil derfor højst sandsynligt modtage din vare indenfor 1-3 hverdage. 
Du modtager et track and trace nummer fra GLS kort efter at vi har vidergivet ordren til GLS.

Fortrydelsesret:

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse af varen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail : info@cyclesportsilkeborg.dk eller telefonisk på 64632160. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Vi skal have modtaget din retur senest 14 dage efter du modtog din ordre.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen. Der vil komme et håndteringsgebyr på 59,- kr, hvis dette sker at vi får ordren tilbage pga. nægtelse.

Du kan udnytte din fortrydelsesret ved at sende varen retur. Når du sender én eller flere varer retur, beder vi dig om at vedlægge en seddel med følgende oplysninger:

  • Ordrenummer
  • Navn og telefonnummer (brugt ved køb)
  • Hvad der sendes retur og årsag

Dette skal gøres for at lette behandlingstiden på returneringen. Hvis dette udlades, vil behandlingstiden tiden forlænges eller bliver sat på pause.

Varens stand når du sender retur: 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Alle prismærker og originale mærkater skal sidde som fra ny.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Returaddressen er:

Cycle Sport Silkeborg
Håndværkervej 8b
8600 Silkeborg
Att. Webshoppen

Du skal selv betale portoen for at sende varen retur. Køb en returlabel her: RETURLABEL

Ombytning til anden størrelse/vare?:

Hvis du vil bytte varen til en anden størrelse eller et andet produkt, så klarer vi nemt dette. Du skal give os besked på info@cyclesportsilkeborg at du gerne vil returnere én eller flere produkter og medsende bevis for køb. Du skal betale fragten for varen som du sender retur. Vi vil derefter modtage varen som en returnering og behandle ordren, så du får dine penge tilbagebetalt. Vi refundere ikke fragten på returen. Her gælder alle de samme krav som ved fortrydelsesretten. 

Du skal blot gå ind på www.cyclesportsilkeborg.dk og lave en ny ordre på den vare/produkt som du vil ombytte til.

Returaddressen er:

Cycle Sport Silkeborg
Håndværkervej 8b
8600 Silkeborg
Att. Webshoppen

Du skal selv betale portoen for at sende varen retur. Køb en returlabel her: RETURLABEL

Reklamationsret:

I henhold til købeloven har man 2 års reklamationsret så længe at skaden på produktet ikke skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, da de ikke dækket af reklamationsretten.
Da vi er en danskejet butik som ligger i Danmark, følger vi naturligvis den Danske lovgivning med garanti.

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Cycle Sport Silkeborg inden 14 dage efter varens modtagelse på info@cyclesportsilkeborg.dk

Vi gør alt hvad vi kan for at få din ordre afsted så hurtigt som muligt.
Cycle Sport Silkeborg kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS og forhold der er udenfor vores rækkevidde, herunder vejrforhold, mangelfuld levering fra 3. mand mm.

Copyright Cyclesport Silkeborg

Kreditkort Kreditkort Kreditkort Kreditkort Kreditkort Kreditkort