Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Hjemmesiden og webshoppen www.cyclesportsilkeborg.dk drives af firmaet:

Cycle Sport Silkeborg
Håndværkervej 8C
8600 Silkeborg DK

CVR nr: 36426527

Tlf: 64 63 21 60

Produktinformation:
På www.cyclesportsilkeborg.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål kan der sendes en mail til os på info@cyclesportsilkeborg.dk

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt cyclesportsilkeborg.dk accepterer ordren. Alle priser er i danske kroner og er vist inkl. 25% moms.


De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Innoliving.dk.

Vi anvender følgende betalingsmuligheder med kort DanKort /ViSA/ViSA Dk/Elektron /MasterCard/Debit / Maestro og MobilePay.

Betaling på kreditkort vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Cyclesportsilkeborg.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Info vedr. køb på hjemmesiden

Risiko vedr. lagerstatus på varerne.

Grundet vi er en fysisk butik og en webshop, med fælles lager, kan der ske hæderlige uheld, når en vare bestilles på hjemmesiden med status værende “på lager”. Dette skyldes at varen kan være solgt, fysisk i butikken, i den mellemliggende tid fra en ordre modtages, til at vi behandler ordren. Hvis dette sker, vil du hurtigst muligt blive kontaktet via telefon eller mail. Vi sender de resterende varer i ordren som normalt, hvis andet ikke er aftalt.

Bestilling:

Efter du har afgivet en ordre og udført betaling vil du modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail. Se dette grundigt igennem for fejl og oplys os straks herom via email info@cyclesportsilkeborg.dk
Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte webshoppen eller at henvende dig til vores fysiske butik i Silkeborg.

 

Levering:

Når du handler ved CycleSportSilkeborg.dk kræves minimum 59 kr. i fragt, på ordre under 700 kr. Vi benytter os af GLS og kan levere i hele Danmark. Vi kan derudover efter aftale levere til andre lande i EU efter en forudgående aftale omkring leveringsomkostninger, som kunden selv skal betale. 
Hvis du som kunde afgiver en ordre inden nedenstående tidsfrister, vil vi sende din pakke samme dag, og du vil derfor højst sandsynligt modtage din vare indenfor 1-3 hverdage.
Du modtager et track and trace nummer fra den valgte transportør kort efter at vi har vidergivet ordren til transportøren.
GLS tidsfrister:
Mandag-Torsdag: Inden kl 13.00
Fredag: Inden kl 12.30 

Køb af cykel:

Det er muligt at foretage et cykelkøb på www.cyclesportsilkeborg.dk. Men vi opfordre til at kontakte os inden så vi kan guide dig til at vælge den rigtige cykel og den rigtige størrelse, så din cykeloplevelse bliver bedst mulig! Du kan kontakte os på info@cyclesportsilkeborg.dk

Fortrydelsesret:

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse af varen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail: info@cyclesportsilkeborg.dk eller telefonisk på 64632160. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Vi skal have modtaget din retur senest 14 dage efter du modtog din ordre.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen. Der vil komme et håndteringsgebyr på 59,- kr, hvis dette sker at vi får ordren tilbage pga. nægtelse.

Du kan udnytte din fortrydelsesret ved at sende varen retur. Når du sender én eller flere varer retur, beder vi dig om at vedlægge en seddel med følgende oplysninger:

  • Ordrenummer
  • Navn og telefonnummer (brugt ved køb)
  • Hvad der sendes retur og årsag

Dette skal gøres for at lette behandlingstiden på returneringen. Hvis dette udlades, vil behandlingstiden tiden forlænges eller bliver sat på pause.

Varens stand når du sender retur: 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Alle prismærker og originale mærkater skal sidde som fra ny.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Returaddressen er:

Cycle Sport Silkeborg
Håndværkervej 8C
8600 Silkeborg
Att. Webshoppen

Du skal selv betale portoen for at sende varen retur. Køb en returlabel her: RETURLABEL

Ombytning til anden størrelse/vare?:

Hvis du vil bytte varen til en anden størrelse eller et andet produkt, så klarer vi nemt dette. Du skal give os besked på info@cyclesportsilkeborg at du gerne vil returnere én eller flere produkter og medsende bevis for køb. Du skal betale fragten for varen som du sender retur. Vi vil derefter modtage varen som en returnering og behandle ordren, så du får dine penge tilbagebetalt. Vi refundere ikke fragten på returen. Her gælder alle de samme krav som ved fortrydelsesretten.

Du skal blot gå ind på www.cyclesportsilkeborg.dk og lave en ny ordre på den vare/produkt som du vil ombytte til.

Returaddressen er:

Cycle Sport Silkeborg
Håndværkervej 8C
8600 Silkeborg
Att. Webshoppen

Du skal selv betale portoen for at sende varen retur. Køb en returlabel her: RETURLABEL

Reklamationsret:

I henhold til købeloven har man 2 års reklamationsret så længe at skaden på produktet ikke skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, da de ikke dækket af reklamationsretten.
Da vi er en danskejet butik som ligger i Danmark, følger vi naturligvis den Danske lovgivning med garanti.

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Cycle Sport Silkeborg inden 14 dage efter varens modtagelse på info@cyclesportsilkeborg.dk

Vi gør alt hvad vi kan for at få din ordre afsted så hurtigt som muligt.
Cycle Sport Silkeborg kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS og forhold der er udenfor vores rækkevidde, herunder vejrforhold, mangelfuld levering fra 3. mand mm.

Betingelser for abonnement (VIP medlemskab):

Produktet:

cyclesportsilkeborg.dk er en webshop med en tilhørende abonnementsløsning, hvor man bliver medlem af Cyclesport Silkeborg VIP Medlemskab. Som medlem af Cyclesport Silkeborg VIP Medlemskab, får du bl.a. mulighed for at få rabat på udvalgte produkter, mod en fast årlig betaling på 1.500 DKK.

Betaling:

Ved indgåelse af dit VIP Medlemskab accepterer du at betale den årlige abonnementspris, indtil abonnementet opsiges. Ved køb giver du automatisk cyclesportsilkeborg.dk lov til løbende, at trække abonnementsbeløbet fra dit kredit- eller betalingskort uden yderligere godkendelse.

Opsigelse af abonnement:

For at opsige dit medlemskab hos cyclesportsilkeborg.dk bedes du logge ind på din medlemsside, hvor du kan opsige medlemskabet eller ved at kontakte vores os på info@cyclesportsilkeborg.dk. Opsigelsen kan ske når som helst med 1 måneds varsel til udgangen den faste årlige betaling.

Proceduren for fornyelse og sletning af kortnummer (fx hvis kunden skifter kort):

Hvis det eksisterende kort ikke længere er gyldigt, kan der ikke trækkes yderligere betalinger og abonnementet stopper dermed. Der kan tilføjes et gyldigt kort via min konto.

Oplysning om kriterierne (betingelserne) for an gennemføre træk på kundens kortnummer:

Der gennemføres træk på kundens betalingskortnummer i overensstemmelse med det beløb der er handlet for igennem abonnementsordningen. Der kan aldrig trækkes mere end det angivne beløb (prisen).

Ændringer af vilkår & betingelser

cyclesportsilkeborg.dk kan til enhver tid foretage tilføjelser eller ændringer til disse vilkår. Du er bundet af de priser, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet dit abonnement, med mindre vi giver dig besked om prisændringer, og du ikke inden for 20 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt meddeler, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår. Herved vil abonnementet blive opfattet som opsagt.