FOXHEADHORIZONTAL_WHT

Fox Racing

Fox Racing har hovedkvarter i Irvine i Californien. De er i dag en af verdens mest anerkendte (og bedst sælgende) mærker inden for motocross og MTB beklædning. Virksomheden blev etableret i 1974 af Geoff Fox, en underviser i fysik ved University of Santa Clara. Han lancerede først Moto-X Fox – en lille distribuerings virksomhed for europæiske motocross tilbehør og dele. Inden For 2 år fremstillede Moto-X Fox komponenter til affjedring og motorer for motocross ryttere.

FOX RACING - MTB tøj med høj ydeevne

I foråret 1977 besluttede Geoff Fox sig for, at vise det amerikanske motocross publikum, at hans produkter, sagtens kunne konkurrere med konkurrenternes. I dag er Fox Racing anerkendt som et amerikansk ekstrem sportsmærke, der primært fokuserer på motocross og mountainbiking. Deres tilbehør og sportstøj distribueres og sælges over hele verden.

Virksomheden er familieejet, og Fox-navnet er derfor en arv der fortsætter den dag i dag. Her hos Cyclesport Silkeborg finder du et stort udvalg af MTB udstyr og beklædning fra Fox Racing, der sikrer dig optimal beskyttelse, også i ekstreme vejrforhold.

Fox racing udstyr til MTB og motocross

Mange kender i dag det ikoniske Fox Racing logo, med det genkendelige rævehoved. Den familieejede virksomhed, forsker, udvikler og finjusterer konstant deres udvalg af produkter, så de kan forholde sig konkurrencedygtige, på det globale marked. Mærket har siden begyndelsen forsket i, og konstant forbedret konkurrencetøj, som giver både moto cross og MTB ryttere maksimal beskyttelse og bevægelsesfrihed. De er efter mere end tre årtier, anerkendt som verdens bedste leverandør af motocross udstyr og beklædning.

Deres performance tøjkollektioner, er udviklet til at være robust og modstå hårde stød. Eksempelvis finder du bukser, som er udstyret med de såkaldte Cordura knæpaneler for ekstra slidstyrke.De er kendt for deres bukser til mountainbike ryttere, med teknologier designet til alt slags vind og vejr. Eksempelvis sikrer fleeceforing at du kan holde varmen, samtidig med at det også absorberer fugt og sved, så du kan holde dig tør i kulden.

FOX RACING sortiment

Milner_END021_MTB_198

Look Pedal med easy click funktion

Sadel med dropper post

Dæk med super greb fra Schwalbe

Klik på de hvide ikoner for at se alle features

Udvalgte produkter af Cycle Sport Silkeborg

FOX MTB | MADE FOR YOUR RIDE

Durability, Versatility AND Mobility

Fox racing motocross team

Stifteren Geoff Fox stiftede sit eget privatejede motocross team kaldet Team Moto-X Fox. Fox beviste med sit nye team, at hans håndlavede dele, var de bedste der kunne købes på markedet. Dette gjorde han ved at stille Team Moto-X Fox op imod japanske fabrik teams – holdet blev de bedste ryttere, der ikke kørte på fabriksfremstillede motocross cykler, i den konkurrenceprægede MAA 125cc National Championship serie.
I løbet af konkurrencen, var Fox’s team iklædt specialfremstillet rødt, gult og orange tøj. Tøjet var håndlavet af Fox Racing, og fik ekstremt meget opmærksomhed fra fans. De begyndte at besøge Fox butikken i Campbell, for at anskaffe sig dele fra den nye tøjserie. Dette var startskuddet for Fox Racing, der hurtigt blev en af de store spillere på det amerikanske motocross marked.

Fox idag

Udover produktion af tøj til motocross- og cykelryttere, er Fox Racing blevet internationalt anerkendt for deres livsstilstøj til unge. De har nået ud til et publikum, hvor Fox Racing i høj grad også er anerkendt som streetwear, i form af både T-shirts, kasketter, hættetrøjer og skjorter til mænd og kvinder. Man har både været tro mod Geoff Fox’s ønske om at være førende inden for motocross produkter, og samtidigt udvidet kollektionerne, der har åbnet døre ind til nye markeder.  

Blogindlæg om Fox Racing

KONTAKT OS