Testcenter

Cyklen skal testes på sporet

Vi er ikke kun en cykelbutik, vi har også et kæmpe testcenter. Vi har nemlig masser af testcykler stående i butikken, både MTB og EL-MTB. Vi mener nemlig, at hvis du skal prøve en cykel, så er det ikke nok bare at gøre det på parkeringspladsen. Nej, du skal ud på sporet hvor du virkelig mærker cyklen under dig, uanset om det er op af hårde opkørsler eller ned af tekniske passager. Vi har et bredt udvalg af fantastiske spor i området som kan bruges til at få testet din næste cykel.

Et bredt udvalg

I øjeblikket har vi testcykler fra Scott samt Mondraker hvor vi har et udvalg af el mountainbike, trail- og xc-cykler. Så uanset hvad du leder efter vil vi gøre vores for at du kan blive klogere vedr. dit næste valg af cykel. 

Vi nyder godt af at være omringet af fantastisk natur og en bred variation af spor i området, der giver de perfekte betingelser til test af ny cykel. 

Test og vejledning

Udover at kunne teste en cykel ved os, er vi også altid behjælpelige med kompetent vejledning til valg af cykel – med udgangpunkt i dine forventninger, behov samt ønsker. 

Kontakt os hvis du er interesseret i af teste en cykel i forbindelse med dit næste cykelkøb. Det koster fra 650 kr. at teste – beløbet bliver modregnet ved et cykelkøb.

Priserne er som følger:

  • 750 kr pr døgn – afhentning fra kl 9:00 og aflevering inden 10:00 næste dag.
  • 650 kr lørdag formiddag – afhentning fra kl 10:00 og aflevering inden 13:00.
  • 1500 kr for en weekend – afhentning efter kl 10:00 lørdag og aflevering mellem9:30 og 10:30 mandag.
Mondraker mountainbike

Cykler

Mangler du inspiration til købet af din næste MTB? Tjek f.eks vores store udvalg af Scott mountainbikes ud lige her

Vi er Danmarks førende indenfor

Kontakt