Returnering og ombytning

Returnering og køb af returlabel skal ske igennem linket herunder.

Her i linket er det muligt at købe en returlabel i forbindelse med returnering af ordre købt på cyclesportsilkeborg.dk

Q&A

– Jeg vil gerne bytte min vare til en anden størrelse, eller en anden vare. Hvad gør jeg?

Når du har sendt pakken afsted til returnering ved Cycle Sport Silkeborg, går du blot ind og bestiller den vare eller produkt som du vil bytte til. Du skal blot køre ordren igennem som normalt. Vi betaler fragten hvis ordren er på 700,- kr. og derover.

Varens stand når du sender retur: 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Alle prismærker og originale mærkater skal sidde som fra ny. Ligesom at varen skal komme retur i original emballage.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

– Jeg har sendt min vare retur/ til ombytning. Hvornår modtager jeg den nye vare?

Når du har sendt din vare retur/ til ombytning, så skal du blot gå ind og bestille den vare som du vil have i stedet. Hvis varen ikke er på lager, så skriv dig op, så du får besked når vi får varen på lager igen. 

– Jeg har sendt min vare retur/ til ombytning. Hvornår modtager jeg mine penge retur?

Når vi har modtaget pakken, vil vi hurtigst muligt behandle ordren, så du kan få dine penge retur. Der kan gå op til 3 dage før behandlingen er gennemført. Returneringen af penge går der typisk 3-5 hverdage med. Det er QuickPay som står for dette.