endura-aw21-logo-min

Endura

Endura er et cykelbrand fra Skotland, stiftet i 1993. Endura har siden dengang, fokuseret på at producere funktionelt cykeltøj og udstyr, med kvalitet i højsædet. Grundlæggeren Jim McFarlanes, var utilfreds med det eksisterende udvalg af cykeltøj, og besluttede sig derfor for, at udfordre markedet. De har nu etableret sig solidt på det globale marked og er stadig i konstant udvikling. Mærket har bevaret deres hovedsæde i Skotland, hvilket sørger for at holde dem i konstant kontakt, med de nyeste produktionsteknologier. 

endura-aw21-logo-min

Endura - til alt slags vind og vejr​

Det er velkendt, at Skotland forbindes med ustadigt vejr, der til tider byder på kraftig vind og regn. Endura har rødder i det skotske lavland nær Edinburgh – derfor kender de om nogen, vigtigheden af funktionelt cykeltøj, der gør turen i alt slags vind og vejr, mere komfortabel. Brandet tilbyder et bredt produktsortiment, der både passer til tørre, solskinsrige dage og regnfulde ture i skovterræn, med vådt underlag. Du vil altid finde cykeltøj, der er tilpasset dine behov som rytter. Se vores udvalg af kvalitetscykeltøj fra Endura her

Endura gør arbejdet nemmere for dig

For at kunne nyde din cykeltur til fulde, er det vigtigt med påklædning, som passer til alle vejr og vindforhold. Med det rette cykeltøj, bliver det nemmere at koncentrere dig om cykelturen og nyde omgivelserne, uden distraktioner fra tøj der sidder ubekvemt. Siden begyndelsen, har den mest betydningsfulde Endura-kollektion, været MT500. 

MT500-kollektionen er kendetegnet ved nye teknologier inden for  funktion, åndbarhed og holdbarhed. Enduras MT500 kollektion, har hævet standarterne inden for  MTB-beklædning – lige meget om det gælder MTB hjelme, beskyttelsesudstyr eller regntøj. 

Hos mærket, finder du også Singletrack kollektionen, der henvender sig til cyklister, der er udenfor hele dagen, og cykler i de mere stejle og udfordrende terræner. Du kan få Singletrack tøjet i mange forskellige farver – alle er produceret i åndbare materialer, med praktiske detaljer og funktioner. 

En tredje kollektion hos Endura, er Hummvee-kollektionen. Hummvee er kendetegnet ved handsker, sokker, vindjakker, bukser og cykelsko – de fleste designs hos Hummvee kollektionen er vandtætte – endda cykelsokkerne, så du ikke skal bekymre dig om våde og kolde fødder, på de kolde og regnfulde dage. 

endura-aw21-logo-min

Enduras sortiment

Milner_END021_MTB_198

Look Pedal med easy click funktion

Sadel med dropper post

Dæk med super greb fra Schwalbe

Klik på de hvide ikoner for at se alle features

Udvalgte produkter fra Endura

Endura - MT500 Burner og Hummvee sko

Super fede sko fra endura - både til flats og klik

UDSTYR

Når man cykler på mountainbike især, så skal sikkerheden være i top. Dette opnås allerbedst med det bedste udstyr. Endura producerer forskelligt udstyr til din tur, både hjelme, handsker, knæbeskyttere m.m. Hos Cycle Sport Silkeborg kan du få udstyr fra Endura, både til ung og gammel og vi er stolte over at kunne sælge Endura-udstyr. 

 

endura-aw21-logo-min

Sponsorater

Endura er ikke blege for at støtte atleter der afspejler deres eget værdisæt. Blandt andet sponsorerer de Rachel Atherton, som er 5-dobbelt mester i Downhill World Cup. Dette er et klart vidnesbyrd om kvalitet, effektivitet og mod. Ting som Endura også ønsker at vise med sit funktionelle cykeltøj og udstyr. 

Sponsoraterne tæller flere end Rachel, som viser at Endura ikke er hvem-som-helst i den her branche. 

Vi kan ikke garantere dig at du bliver den næste Rachel Atherton, men vi kan sørge for du er godt klædt på mens du forsøger – kig gerne ind til Cycle Sport Silkeborg og hør mere.

Blogindlæg om Endura

KONTAKT OS