scott-logo-1

Scott

Cykelmærket Scott, har rødder tilbage til Amerika i 1958. Amerikaneren Ed Scott, var en skiløber og ingeniør, som revolutionerede skisporten, ved at lancere skistave, der bestod af 100% aluminium. Firmaets grundlag var derfor allerede lagt, når det kom til produkter inden for ski- og cykelsport. I 1989 fik Scott for alvor sit fodfæste på den globale cykelscene. I slutningen af 90’erne og i begyndelsen af 2000, skabte Scott verdens letteste cykler – og slog dermed flere forskellige rekorder. Den dag i dag er Scott stadig besluttet på at revolutionere teknologierne inden for cykelsport – de begrænser sig ikke udelukkende til klassiske cross-country MTB, men leverer også topmodeller inden for både trail og downhill.

scott-logo-1

Scott - En Lang tradition for MTB

Scott har i mange år befundet sig på MTB scenen. Det startede omkring 1995, hvor de producerede deres første Carbon MTB Endorphin, i 100 % carbon. Senere hen har denne model etableret sig, som en moderne klassiker.

I 2007, producerede de to nye cykel modeller, som stadig findes i deres kataloger i dag: Addict og Spark. På det tidspunkt i 2007, var cyklerne de letteste cykler i hele verden. Du kan bl.a. finde modellerne Spark og Addict i vores store udvalg af Scott mountainbikes her hos Cyclesport Silkeborg.

Scott MTb med integreret bagdæmper

Scott designer mountainbikes til at komme let og effektivt op ad bakke, men også når det skal gå nedad i skovens MTB-spor. Scott er kendt for at designe cykler, som er lette at styre og giver dig overskud, på de tekniske nedkørsler. I 2022 kom Scott med et nyt radikalt design, på fleres af deres rammer. Den integrerede bagdæmper på Scott Spark og Spark RC, giver cyklen et enkelt look, men hvor hver enkelt detalje er nøje gennemtænkt. 

Uanset om du vælger en cykel i carbon eller aluminium, vil cyklen være med integreret bagdæmper, hvor Scotts remote twinloc teknologi, stadig vil være at finde. Scott remote twinloc, giver dig mulighed for at styre affjedringen på cyklen, imens du kører på sporene. Du har mulighed for at låse din forgaffel og bagdæmper, eller blot med en enkelt tryk, sænke vandringen – det hele kan gøres med twinloc remoten, ved styret.

scott-logo-1

Scott sortiment

Milner_END021_MTB_198

Look Pedal med easy click funktion

Sadel med dropper post

Dæk med super greb fra Schwalbe

Klik på de hvide ikoner for at se alle features

Udvalgte produkter af CycleSport Silkeborg

Scotty Laughland x ALL NEW Spark 900 Tuned

Scotty Laughland puts his ALL NEW SCOTT Spark 900 Tuned to the test

Stort udvalg af Scott cykeltøj og tilbehør

Scott er dedikerede til at arbejde sammen med fabrikker, der er frontløber på de mest avancerede tekstil-teknologier inden for cykelsporten. Deres motto er at designe tøj og tilbehør som ‘arbejder med kroppen, i stedet for at arbejde imod den’. Deres mange års erfaring med innovative teknologier og design, afspejler sig i den grad i deres produkter. Vores udvalg af cykeltøj og tilbehør fra Scott, klæder dig godt på til en tur ud i skovenes spor. Du vil opleve, at stortset alle produkterne er udviklet til at være vind- og vandtætte. I vores udvalg finder du også letvægt MTB-hjelme, Trail Protect rygsække, MTB goggles og meget mere, der gør din tur i terrænet endnu federe.

Blogindlæg om Scott

KONTAKT OS