Fox Racing – Airspace Vizen Goggle – Black – Sort

Førsteklasses racerbriller med omfattende synsområde

Airspace Vizen brillerne låner funktioner fra vores Vue beskyttelsesbriller på pro-niveau med forbedret luftgennemstrømning, perifert udsyn og komfort. Disse performance-briller har et større synsområde og forbedrede rammevinkler, som giver dig et bredere synsfelt, mens outrigger-systemet øger komforten med sin sikre pasform, der holder snavs og småsten uden for synsfeltet.

Det tredobbeltlagede ansigtsskum sætter også din komfort i centrum og absorberer sved, mens du kører, og det er nemt at skifte linser takket være VLS-kompatibiliteten (Variable Lens System), som gør det nemt at opgradere linser. Disse briller har et ekstra klart glas inkluderet, og den medfølgende taske holder dine briller rene og beskyttede, når de ikke er i brug.

449,95 kr. inkl. moms

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 29672-001-OS Kategorier: , Brand: Stregkode: 191972667442

Beskrivelse

  • Det helt nye design tilbyder det bedste synsområde for uovertruffet perifært synsområde via forstørret yderramme & forbedret stelvinkel. Variable Lens System (VLS) design gør det muligt at skifte mellem standard- og sprøjtestøbte glas i samme ramme. Outrigger-designet giver en sikker pasform for at holde støv og snavs ude af synsområdet. Ansigtsskum i tre lag med fleeceforing giver overlegen svedabsorption. Lexan™ glas med UV-beskyttelse. Glasfastholdelsessystem med 6 ben holder glasset sikkert fastgjort til rammen. 45 mm skridsikker silikonerem for forbedret pasform på hjelmen. Klar til tear-off system med tre ben. Mikrofibertaske medfølger. Mørkegråt Lexan-glas. Ekstra klart glas inkluderet. Aftagelig næsebeskytter. 43% tpu, 9% pc, 48% nylon

Yderligere information

Størrelse

OS/One Size

Farve

Sort

Mærke