Maxxis – Assegai – 29 x 2.50 – WT – 3CG/EXO+/TR

739,95 kr. inkl. moms

På lager

Varenummer (SKU): MX-7186292503CG Kategori: Brand: Stregkode: 4717784039688

Beskrivelse

Greg Minnaars signaturdæk – Maxxis Assegai – giver et vedholdende, forudsigeligt greb på tværs af hele profilen uanset vinklen. Assegai’en kan bruges foran og bagpå eller som fordæk parret med et hurtigere rullende bagdæk.

FUNKTIONER
3C MaxxGrip (bedst til bløde, våde forhold)
60 TPI 
EXO+ (heavy duty sporbrug)
Wide Trail (WT) størrelser er optimeret til 30-35 mm (indvendig mål) bredde fælge
Tubeless Ready
Kategori: Trail, Enduro, Downhill
 
Anbefalet brug: Alle trail-, enduro- og downhillforhold
Anbefalet montering: Front

Maxxis’ 3C MaxxGrip-blanding bruger det klæbrigste, langsomste rebound-gummi af alle de gummiblandinger Maxxis bruger i deres mountainbikedæk. Denne ”high traction” sammensætning er den samme, der bruges af deres bedste World Cup Downhill- og Enduro World Series-atleter og er nu tilgængelig i en række forskellige konfigurationer i forhold til rytternes ønsker og behov.

3C MaxxGrip + EXO = Let kørsel på stier under våde/glatte forhold

3C MaxxGrip + EXO  = All-around trailkørsel under våde/glatte forhold

3C MaxxGrip + DoubleDown = Enduro racing og eMTB

 
EXO+ er Maxxis’ medium punkteringsbeskyttelsesmulighed velegnet til all-around trail ridning og lette elcykler. EXO+ har 60 TPI-karkasse med tilføjelse af Maxxis legendariske EXO-punkturbeskyttelseslag i sidevæggene og topper det med en lille butylindsats rundt om dækvulsten. Den hårde kappe og EXO-materialet afværger skader fra sten og rødder, mens butylindsatsen beskytter dækket mod at komme i klemme og hjælper med at minimere risikoen for fælgskader.
 

Wide Trail (WT) konstruktion optimerer dækkets slidbanelayout og profil på nutidens moderne, bredere fælge. Traditionelle dæk er typisk designet omkring ældre, smallere fælge og kan skabe en alt for firkantet dækprofil, hvilket fører til mindre end optimal ydeevne. WT-dækkene er optimeret til en indvendig fælgbredde på maks. 35 mm, men har vist sig at fungere optimalt over et område fra 30-35 mm, afhængigt af rytterens præference.

  • DaekBredde: 2,50
  • DaekDiameter: 29″