Returlabel GLS

Her køber du en returlabel. Læs betingelserne for returnering nedenfor, tak.

Åben Returportal

Varenummer (SKU): retur123 Kategori: Tags: , Stregkode:

Beskrivelse

Læs venligst dette inden du sender din vare retur, tak.

Når du køber en returlabel bedes du udfylde felterne med dit navn, adresse, mail og telefonnummer. Når du har købt og betalt for returforsendelsen, vil du modtage en returlabel på din mail inden for 24 timer. Det er vigtigt at du sætter din returlabel synligt på pakken.

– Du har ansvaret for at varen kommer retur til Cycle Sport Silkeborgs adresse.

– Varen skal være i original stand, indpakning og påsat med alle originale mærkater/skilte. Hvis dette ikke opfyldes, kan der ikke gøres krav på ret til det fulde returbeløb.

– Du kan gøre brug af din returret, op til 30 dage efter du har modtaget din vare. Dvs. at vi skal have modtaget varen igen, indenfor de 30 dage.

– Når vi har modtaget din returpakke, vil vi hurtigst muligt behandle din returnering. Derefter kan du forvente 4-5 dages behandlingstid, før dine penge er returneret.

– I returpakken skal du vedlægge de oplysninger som vi skal bruge for at kunne behandle din returnering. Dette er ordrenummer, fulde navn og telefonnummeret brugt ved køb, samt en beskrivelse af hvad du vil returnere. Hvis disse oplysninger ikke vedlægges eller stemmer overens med ordren, vil dette enten forsinke returneringen eller gøre at vi ikke godkender returneringen.

 

Vores returadresse er:

Cycle Sport Silkeborg

Håndværkervej 8C, 8600, Silkeborg.

 

For mere info vedr. retur, ombytning mm. se under handelsbetingelser og retur, i bunden af siden.