Dynamic Dr. Dry Vandafvisende Spray-on Coating

Mød Dr. Dry; en planet friendly spray-on coating, der kan gøre enhver tekstil vandafvisende.

200,00 kr. inkl. moms

På lager

Varenummer (SKU): 8720387297870 Kategorier: , , Tags: , , , , , , , , , , , , , Stregkode: 8720387297870

Beskrivelse

Masser af vandtætte belægninger derude, ingen af dem stræksikre og 100% åndbare. Gennemblødte bib-shorts stinker, det samme gør en fantastisk jakke, der ikke længere er vandtæt. At finde dit rene tøj helt vådt i din cykeltaske er heller ikke fantastisk.

Mød Dr. Dry; en planet friendly spray-on coating, der kan gøre enhver tekstil vandafvisende. Ikke flere bløde smækbukser fra en kort regnbyge. Ikke flere utætte telte eller våde cykeltasker.

Andre belægninger danner et lag ovenpå tekstilet, der lukker regn ude, men tætner fugt og varme. Resultatet er en oplevelse tæt på at køre i en skraldepose. Hvis du beslutter dig for at flytte rundt og strække stoffet, rives laget, og du bliver alligevel våd.

Dynamic Bike Care har udviklet Dr. Dry til at være anderledes. Den innovative formel dækker hver enkelt fiber og bevarer de vandafvisende egenskaber, når tekstilet strækkes. Fordi luft stadig kan bevæge sig mellem fibrene, holder det dit gears åndbarhed fuldstændig intakt.

Og vær ikke bekymret for, om den skylles ud i miljøet, den er vandbaseret, fuldstændig fri for fluorcarbon og biologisk nedbrydelig.

 

Yderligere information

Stregkode

8720387297870