Dynamic Super 7 cykelpleje kit

Dynamic Super 7 pleje kit er den ultimative box til dig der vil passe og pleje dig cykel.

425,00 kr. inkl. moms

På lager

Varenummer (SKU): 8720387297610 Kategorier: , , , , , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , Brand: Stregkode: 8720387297610

Beskrivelse

  • Bio Filth Fighter (1000ml)
  • Drivetrain Detox (500ml)
  • Slick Wax (100ml)
  • Protective Wax (400ml)
  • Claw Brush
  • Soft Washing Brush
  • Microfibre Cloth

Bio Filth Fighter
Rengør nemt enhver del af din cykel med Bio Filth Fighter. Formlen for denne cykelrens er optimeret til at opløse det mest genstridige snavs som mudder, olie og sved uden at skade din cykel eller dens dele.

Bio Drivetrain Detox
Rensemidlet fjerner hurtigt snavs, olie, voks og fedt på en sikker måde. Den planetvenlige formel kan nemt skylles af med vand og er den eneste rengøringsmiddel af sin art, der ikke har nogen som helst faresymboler! Drivetrain Detox er designet til kraftig rengøring og fungerer endda på vandtætte smøremidler og fedtstoffer.

Slick Wax
Slick Wax er en kædevoks, der holder super længe, ​​holder din kæde ren, tør og lader dig nyde en jævn og lydløs drivlinje. Nem at påføre og vedligeholde. Udviklet til alle cykeldiscipliner, landevej, grus og MTB, alle vejrforhold og det er biologisk nedbrydeligt.

Beskyttende voks
Beskyt din cykel og få den til at se ud som ny med den beskyttende voks! Det giver en satinlignende finish på blanke og matte stel.

Blød vaskebørste
Den bløde vaskebørste er ideel til rengøring af din cykelramme og komponenter. Det cykelspecifikke design med bløde børster gør den sikker at bruge på alle cykler.

Klo børste
Den multifunktionelle Claw-børste er perfekt til at rense din cykels kæde, kassette, skifter og remskivehjul. Værktøjet har tre børster med dog nylonbørster og en klo til muddertilstopning.

Mikrofiber klud
Den perfekte renseklud til alle rengøringsformål: Mikrofiberkluden. Brug denne klud til at rengøre og tørre din drivlinje.

Yderligere information

Stregkode

8720387297610