Fox Racing Flexair LS TS57 Langærmet Trøje

Fox Racing limiteret kollektion lavet i samarbejde med Tahnée Seagrave TS57 til herre. Flexair trøjen sidder fantastisk og giver et godt racefit.

649,95 kr. inkl. moms
389,97 kr. inkl. moms

40% på alt tøj
S
M
L
XL
XXL
Ryd

Beskrivelse

TAHNÉE SEAGRAVE TRØJEKOLLEKTION

Når du suser hen ad de tilgroede trails, er Flexair TS57 langærmede trøje med dig hele vejen og bringer legendarisk Fox energi – og noget af Tahnée Seagraves downhill fighterånd – til dine eventyr på ruten. Flexair TS57 trøje med lange ærmer er blot en enkelt del af Tahnée’s meget eftertragtede mountainbikekollektion.

Den har den eftertragtede Flexair åndbarhed for at holde dig kølig, TruDri® svedtransporterende funktion og konstruktionsdetaljer, der sikrer total mobilitet og hurtige reaktioner. Skulle du mistime balancen et øjeblik, vil de slidstærke ærmer og paneler på skulderen beskytte lemmerne mod de vildfarne grene.

Tahnée Seagrave ved, hvad hun kan lide – og hun har aldrig glemt det første Fox-produkt, hun nogensinde købte for sine egne penge, og hun har endda et billede, der beviser det. Den klassiske flammegrafik fra Tahnées gamle hættetrøje blev inspirationen til at skabe denne signaturkollektion, der er designet i et samarbejde mellem Fox’ designteam og den flerdobbelte verdensmester i DH.

  • Mountainbiketrøje
  • TruDri® stoffet fjerner sveden fra kroppen og holder dig tør og behageligt tilpas
  • Carvico ærmer og skulderpaneler øger slidstyrken
  • Slids forneden giver maksimal mobilitet
  • Limet søm, hals- og ærmeåbninger reducerer gnidninger
  • Anatomiske laserskårne perforeringer øger afkølingen
MATERIALER
  • 89 % polyester, 11 % elastan

Yderligere information

Farve

Sort

Mærke

Størrelse

S, M, L, XL, XXL

Model

FlexAir