Fox Racing – Speedframe Pro Camo, Ce – Olive Camo – Grøn

Speedframe Pro Helmet, der er designet med input fra vores professionelle atleter inden for mountainbike, har af en eller anden grund fået Virginia Tech’s bedste bedømmelse (5 STJERNER) i sit Helmet-program. Denne førsteklasses mountainbike-hjelm med åben front tilbyder en markedsførende funktion, der holder dig beskyttet, hver gang du kører på stierne. Øverst på listen er Mips®, som er designet til at reducere rotationsbevægelser og dirigere kræfter væk fra hjernen ved styrt. Dobbelt densitet Varizorb™ EPS øger stødbeskyttelsen endnu mere ved at sprede slagstyrken på et bredere område. 360-graders justeringssystem og Fidlock® SNAP hjelmspænde sikrer en perfekt pasform på hver tur, og spændet er nemt at bruge, selv med handsker på. XT2®-laget er antimikrobielt og lugter, samtidig med at det opsuger fugt væk fra hovedet, og det er nemt at fjerne og vaske, hvis der er behov for det. Brillerne passer også fint sammen med Speedframe Pro hjelmen takket være det justerbare visir med 3 positioner. Hvis du er på udkig efter en performance-minded vandrehjelm, så tillykke – du har lige fundet dit nye låg.

1.173,00 kr.1.299,00 kr. inkl. moms

S
M
L
Ryd

Varenummer (SKU): 31197-461 Kategorier: , Tag: Brand: Stregkode:

Beskrivelse

  • Mips®-systemet med ekstra beskyttelse har vist sig at reducere den roterende bevægelse, der kan opstå i en hjelm, ved at absorbere og omdirigere de stød, der ellers overføres til hjernen.
  • Dobbelt densitet Varizorb™ EPS giver forbedret beskyttelse ved at sprede slagstyrken på et bredere område.
  • Hjelmens Fidlock SNAP spænde kan åbnes og lukkes hurtigt, mens du har handsker på.
  • Aftagelig, vaskbar XT2® liner er antimikrobiel og styrer lugt og transporterer fugt væk fra hovedet
  • Optimeret ventilation med kanalformet, indstøbt EPS giver effektiv køling
  • Brillekompatibelt, justerbart visir med 3 positioner
  • 360-graders fit-systemet gør det nemt at få den bedste pasform på hver tur
  • 41 % EPS, 20 % nylon, 31 % PC, 5 % POM, 3 % polyester
  • Bemærk: Undgå at udsætte for aerosolspray såsom insektmiddel eller solcremer, da de kan få hjelmens finish til at skalle af

Yderligere information

Størrelse

S, M, L

Farve

Grøn

Mærke

Model

Speedframe