Fox Racing Speedframe Pro Celz Hjelm

Fox Speedframe Pro mountainbike hjelm i deres special edition Celz kollektion.

1.299,95 kr. inkl. moms

S
M
L
Ryd

Beskrivelse

PRÆSTATIONSFOKUSERET TRAILHJELM MED ÅBENT ANSIGT

Limited-Edition Celz kollektionen kan ikke rummes inden for denne verdens rammer. Hold en pause fra dagligdagen med den helt nye grafik, som skaber fornyelse i alles realitetsopfattelse.

Speedframe Pro Celz hjelmen har opnået Virginia Techs bedste bedømmelse (5 STJERNER) i deres program for vurdering af cykelhjelme. Denne mountainbikehjelm i topklasse har åbent ansigt og er designet med input fra vores professionelle mountainbike-atleter og tilbyder et markedsledende funktionssæt.

Øverst på listen er MIPS™, som er designet til at reducere rotationsbevægelser og dirigere kræfter væk fra hjernen ved styrt. Dobbelt densitet Varizorb™ EPS øger stødbeskyttelsen endnu mere ved at sprede slagstyrken på et bredere område.

360-graders justeringssystem og Fidlock® SNAP hjelmspænde sikrer en perfekt pasform på hver tur, og spændet er nemt at bruge, selv med handsker på. XT2® liner er antimikrobiel og håndterer lugt, mens den leder fugt væk fra hovedet, og når den først begynder at lugte af sved, kan den nemt fjernes og vaskes.

Brillerne passer også fint sammen med Speedframe Pro Celz hjelmen takket være det justerbare visir med 3 positioner. Hvis du leder efter en præstationsorienteret trailhjelm, så siger vi til lykke, for det har du lige fundet.

Billederne kan afvige fra produktet mht. farver.

Yderligere information

Størrelse

S, M, L

Model

Speedframe