Fox Racing Women Defend LS Trøje Limited Edition Super Trick

Super limited Edition trøje fra Fox Racing i deres Super Trick kollektion. Tøjet kommer i meget få antal og kun denne ene gang!

Fox Super Trick Sh*t limited edition er lavet som hyldest til moto legenden Brad ” Bad Brad” Lackeys klassiske kit tilbage i 80’erne – samt Geoff Fox som startede Fox Racing tilbage i 70’erne.

350,00 kr. inkl. moms

S
M
L
XL
Ryd

Beskrivelse

Limiteret Defend Super Trick Jersey

Hvis du er den slags rytter, som har stor fart på omkring hjørnerne – fordi du ved, at du kan klare mosten – så passer vores nye Supr Trik Limited Edition-kollektion perfekt til dig.

Defend Supr Trik trøjen med lange ærmer til kvinder er bygget til at suse ned ad trailen, og den leverer podiumbevist præstation med stil. Denne trøje har TruDri® stof til at transportere sveden væk og holde dig kølig og tør, den er lavet af genbrugsstoffer, har et trail-specifikt snit og fås med en længere ryg til dækning på farten.

Super Trik Limited Edition-kollektionen tilfører ikke blot et moderne tvist til Fox grafikkens vintagestil fra forgangne år, den viderebringer også den Super Trick-etos, som følger med.

  • TruDri® stoffet fjerner sveden fra kroppen og holder dig tør og behageligt tilpas
  • Hele beklædningselementet bruger genanvendte stoffer
  • Skræddersyet med cykelspecifikt snit med længere ryg samt ærmer bygget med plads til beskyttelse

29432-167

Yderligere information

Farve

Grøn

Mærke

Størrelse

S, M, L, XL, XXL