Muc-Off Bike Cleaner & Matt Finish

Ren og lækker kittet til jer med matte rammer.

149,00 kr. inkl. moms

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5037835557008 Kategorier: , , Brand: Stregkode: 5037835557008

Beskrivelse

Sæt med Bike Cleaner og Matt Finish Detailer fra den populære producent Muc-Off. Muc-Off Matt Finish Detailer er en beskyttelsesspray, som er lavet særligt til matte stel, der kræver særlig beskyttelse og vedligeholdelse for at bevare matheden. Denne spray er lavet med en særlig formel, der gør, at overfladen ikke efterlades klæbrig, men i stedet efterlades glansfuld og med fuld beskyttelse. Sprayen fra Muc-Off giver dermed en flot finish samt en beskyttende hinde der gør at skidt og snavs ikke sætter sig så godt fast som det ellers er tilfældet. Din cykels ramme og komponenter bevarer dermed deres matte maling.

Muc-Off Bike Cleaner nedbryder hurtigt snavs, mudder og vejfilm uden at beskadige overfladen på stellet. Alt du skal gøre er blot at sprøjte produktet på cyklen med den medfølgende forstøver og vente 2-5 minutter hvorefter vi anbefaler at give cyklen en tur med en svamp. Herefter er det blot at skylle efter med rent vand.Muc-Off Bike Cleaner er bionedbrydeligt og fri for syre, og oplysningsmidler ligesom det kan bruges på bremseskiver og bremseklodser uden at nedsætte bremseeffekten.
Den bedste rengøring og beskyttelse af cyklen fås ved først at vaske cyklen med Muc-Off Bike Cleaner, og derefter bruge Muc-Off Matt Finish Detailer på den rene cykel for optimal beskyttelse.

 

Muc-Off Matt Finish Detailer og Bike Cleaner

  • 1000 mL Muc-Off Bike Cleaner
  • 750 mL Muc-Off Matt Finish Detailer
  • Til flere ganges rengøring
  • Rengører og beskytter
  • Bedst virkning når produkterne kombineres
  • Til matte lakeringer

Yderligere information

Stregkode

5037835557008