Vittoria Airliner Light XC-Trail – 29″ – 2.10″ til 2.40″

Udforsk dit mountainbikepotentiale med markedets letteste og hurtigste indsats. Air-Liner Light vejer blot 55g og revolutionerer dine XC, Down-Country og Trail eventyr. Sig farvel til punkteringer og goddag til uovertruffen stabilitet, greb og kantbeskyttelse. Kør som vinden, selv med en punktering.

425,00 kr. inkl. moms

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1AA00412 Kategorier: , Stregkode: 8022530029988

Beskrivelse

Vittoria Air-Liner Light er den nyeste innovation inden for mountainbike dækindsatse, der forbedrer ydeevnen og kapaciteten for hjul-dæk-systemet til Cross-Country, Down-Country og Trail-applikationer. Udviklet i samarbejde med professionelle XC-ryttere og mekanikere og testet ved MTB World Cup-løb, er Air-Liner Light den letteste og hurtigste indsats til tubeless MTB-dæk på markedet.

Air-Liner Light er næsten usynlig og bevarer cyklens håndteringsevne og fart. Indsatsen tillader en gradvis kompression af dækket, når det er under belastning. Dette forbedrer køreoplevelsen ved at øge stabiliteten og grebet. I tilfælde af punktering og tab af luft beskytter Air-Liner Light fælgen og giver det nødvendige dækstøtte, så du kan nå tilbage til bilen eller målstregen med minimalt tidstab.

Air-Liner Light maksimerer også beskyttelsen mod dækpunktering. Takket være den unikke skumformulering tillader indsatsen ekstrem stødabsorption og forhindrer dækpunkteringer forårsaget af tunge påvirkninger med fælgens kanter (kendt som “snake bites”). Air-Liner Light er kompatibel med mountainbike dækstørrelser fra 29”x2.1” op til 29”x2.4”, med fælge med kanaler på 25mm op til 30mm bredde og med enhver form for tætningsvæske. Air-Liner Light skal anvendes i kombination med tubeless dæk og multiway tubeless ventiler. Emballagen til Air-Liner Light indeholder én indsats og én Vittoria Green Multiway Tubeless-ventil på 40mm.