Zebla Uldvask

Pas godt på dit Mons Royale!

70,00 kr. inkl. moms

På lager

Varenummer (SKU): 5712625000017 Kategorier: , , Stregkode: 5712625000017

Beskrivelse

Zebla Uldvask er et effektivt vaskemiddel til uldtøj, der vasker helt rent. Samtidig er det tilsat lanolin, som er med til at bevare materialets åndbare og smidige egenskaber.

Lanolin er det fedtstof, der naturligt findes i uld, og dette er blandt andet med til at gøre ulden selvrensende. Lanolin findes i naturligt uldtøj, hvor bearbejdning ikke har renset lanolinen ud af tøjet.

Ved naturligt uldtøj, hvor den naturlige lanolin ikke er ødelagt ved bearbejdning, vil tøjet bevare de samme selvrensende egenskaber, som ulden naturligt har. Dette betyder blandt andet at uldtøj ikke i samme grad som andet tøj, har behov for at blive vasket ofte. Sved og varmen fra kroppen skaber en reaktion med den naturlige lanolin, svarende til sæbe, og derved renses tøjet naturligt, uden vask.

Denne selvrensende evne er blandt andet også med til at mindske den lugt der naturligt vil opstå i tøjet ved brug, og dermed er det ikke nødvendigt at vaske tøjet lige så ofte, som med tøj i mange andre materialer – det vil ofte være nok, blot at lufte tøjet.

Dog kan vi ikke komme udenom, at det vil være nødvendigt at vaske uldtøjet en gang imellem.

Både brug af tøjet og ikke mindst vask af tøjet, vil med tiden resultere i, at den naturlige lanolin i ulden vil blive mindsket, eller helt forsvinde. Derfor bør man altid vaske uldtøjet med en uldvask indeholdende lanolin, dette naturligvis for at bevare lanolinen i tøjet, og dermed bevare tøjets selvrensende evne og ikke mindst holdbarhed.

Udover ulds selvrensende evne, har uld også en særlig god evne til at holde på varmen, også selvom tøjet bliver vådt, og ligeledes har uld en utrolig god svedtransporterende evne

Zebla Uldvask er et mildt produkt, der er sammensat således, at det forbedrer de naturlige kvaliteter i ulden såsom øget svedtransport og forbedret varmeevne.

Produktet er særligt egnet til uldent undertøj, og produktets pH-værdi er nøje afstemt for at undgå farveafsmitning og for at bevare uldens farveintensitet.

Dine fordele

  • Zebla Uldvask sørger for, at uldtøjets kvaliteter bevares.
  • Den særlige sammensætning af indholdsstoffer i vores uldvaskemiddel, gør det yderst effektivt, og samtidig er det skånsomt over for miljøet.
  • Øger svedtransport og forbedrer varmeevne.

Let at bruge

Zebla Uldvask er meget let at bruge. Dosér 30-40 ml pr. kg tørt tøj.

Følg altid vaskeanvisningen for det pågældende uldtøj, da uldtøj ofte kræver helt særlige vaskeforhold – eksempelvis har noget uldtøj bedst af at blive vasket i hånden, mens andet kan vaskes ved et særligt uldprogram på vaskemaskinen. Det er samtidig en god idé at lade tøjet tørre liggende, for at bevare formen.

Zebla Uldvask leveres i et genanvendeligt materiale, og ligeledes er al forsendelsesemballage fremstillet af genbrugskarton. Biologisk nedbrydeligt.

Yderligere information

Stregkode

5712625000017