Fox Racing Dame Flexair LS TS57 Langærmet Trøje

Fox Racing limiteret kollektion lavet i samarbejde med Tahnée Seagrave. Flexair trøjen sidder fantastisk og giver et godt racefit.

390,00 kr. inkl. moms

S
M
L
XL
Ryd

Beskrivelse

TAHNÉE SEAGRAVE TRØJEKOLLEKTION

Den langærmede Flexair TS57 trøje til kvinder bruges af vores bedste sportsfolk på UCI World Cup Downhill racerbanen. De tekniske specifikationer og avancerede materialer sørger for, at du befinder dig langt fremme i førergruppen.

Du holdes ikke længere tilbage af løstsiddende og omfangsrigt udstyr, som er funktionelt, men ikke har en god pasform. Flexair mountainbiketrøjen kombinerer lette og luftige materialer med en konstruktion, som kan strækkes i alle retninger samt målrettet ventilation. Resultatet er en trøje, som er så behagelig at have på, at du nemt glemmer, at du overhovedet har den på. Tilføj denne trøje til dit Tahnée Seagrave TS57 udstyr og fuldend din kollektion.

Tahnée Seagrave ved, hvad hun kan lide – og hun har aldrig glemt det første Fox-produkt, hun nogensinde købte for sine egne penge, og hun har endda et billede, der beviser det. Den klassiske flammegrafik fra Tahnées gamle hættetrøje blev inspirationen til at skabe denne signaturkollektion, der er designet i et samarbejde mellem Fox’ designteam og den flerdobbelte verdensmester i DH.

  • Mountainbiketrøje til kvinder
  • TruDri® stoffet fjerner sveden fra kroppen og holder dig tør og behageligt tilpas
  • Carvico ærmer og skulderpaneler øger slidstyrken
  • Slids forneden giver maksimal mobilitet
  • Limet søm, hals- og ærmeåbninger reducerer gnidninger
  • Anatomiske laserskårne perforeringer øger afkølingen
MATERIALER
  • 89 % polyester, 11 % elastan

Yderligere information

Størrelse

S, M, L, XL