MTB børnecykel

Vælg den rigtige cykel til dit barn

At købe en cykel til dit barn er en investering i både sjov og læring, og cyklen vil bidrage til mange smil hos både dig og dit barn. Hos Cyclesport Silkeborg er vi klar over vigtigheden af, at vælge den rigtige børnecykel. Cyklen skal nemlig ikke kun passe til dit barns størrelse og alder, men det skal også være en cykel, der er sikker og i god kvalitet. Der er mange ting du bør overveje i beslutningsprocessen. Uanset om dit barn er nybegynder på cyklen eller har noget erfaring, så står vores eksperter klar til at vejlede dig og dit barn, så i kommer hjem med den helt rigtige børnecykel.

Kvalitet og tryghed er topprioriteten

For børn er en cykel ikke bare et transportmiddel, men mere et redskab til leg, sjov og læring. Når man skal købe en børnecykel, er det derfor utrolig vigtigt, at forældrene og barnet kan vide sig sikker på, at cyklen er i god kvalitet. Vores børnecykler er specielt designet med fokus på sikkerhed, komfort og holdbarhed. Hos Cyclesport går vi ikke ned på kvaliteten på vores produkter, og vores børnecykler er fremstillet af holdbare materialer, som er bygget til leg og eventyr. Derfor kan du trygt stole på, at en børnecykel hos os er en god investering i dit barns sikkerhed og læring.

Når man skal købe en børnecykel er det utrolig vigtigt at sikkerheden er en prioritet. Vi går derfor altid op i at finde de rigtige bremser, sadler, styr og størrelse, så vi skaber så sikre rammer som muligt for dit barn på cykelstierne. Når dit barn har brug for justering eller andre tiltag på børnecyklen, så tøv ej med at komme ned i butikken, så står vores personale klar til at justere den på ny!

KIDS_2022_SCOTT_BIKE_Photo_by_SimonRicklin_0006_HiRes
Børnecykel MTB

Mulighed for prøvekøresel og test af børnecyklen inden køb

Hos Cyclesport Silkeborg har du muligheden for at tage dit barn med ned i vores testcenter og testprøve cyklen inden købet. Vi forstår vigtigheden af at finde den helt rigtige cykel, der passer til dit barns behov og størrelse. Med vores dedikerede personale ved hånden, står vi altid klar til at guide og rådgive under prøvekørslen. Vi er her for at besvare spørgsmål, give vejledning og hjælpe jer med at træffe den bedste beslutning.

På denne måde sikrer du dig, at I finder den perfekte cykel med den ritige pasform, så vi kan skabe tryghed bag styret. Vores personale står altid klar til at guide og vejlede under prøvekørslen af cyklen, og I sikrer jer at komme hjem med den helt rigtige cykel. Vi tilbyder både prøvekørsel af vores Mondraker børnecykler og Scott børnecykler, så tag dit barn i hånden og kom ned og prøv hele vores udvalg af børnecykler. 

Andre overvejelser når du køber en børnecykel

Udover selve cyklen er der flere aspekter der bør overvejes for at sikre den bedst mulige cykeloplevelse til dit barn. Børn elsker at lære og lege, og de kan derfor ofte komme ud i usikre situationer. Vi tilbyder derfor et udvalg af cykelhjelme og andet beskyttelsesudstyr, der er med til at sikre dit barns sikkerhed. Hos cyclesport står vi også klar til at justere og tilpasse børnecyklen alt efter behov og i takt med at dit barn vokser eller opnår nye cykelfærdigheder.

Få Mere inspiration i vores andre artikler herunder